43. rođendan

Majčinstvo ju je oplemenilo, a propale ljubavi ojačale: Rejčel Makadams je konačno iskusila istinsku sreću

0

Slavna glumica koju je publika zavolela u filmu "Beležnica" slavi rođendan, a najveća životna ljubav joj je naslednik kojeg je dobila u zrelim godinama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Istaknuta kanadska glumica Rejčel Makadams svetskoj publici prepoznatljiva po filmskom ostvarenju "Beležnica" danas slavi 43. rođendan u krugu porodice, a s obzirom na to da intimu čuva daleko od javnosti fotografije sa proslave neće biti dostupne za publiku, ali ljubitelji njenog lika i dela čestitke su uputili fan grupi sa kojom je Rejčel neretko u kontaktu.

 

Makadamsova se odmalena izdvajala svojom ledenom lepotom, zelenim očima i porcelanskim tenom, a detinjstvo je provela u Londonu gde se i školovala.

 

Već kao tinejdžerka sa samo 14 godina dobila je prvu ulogu u seriji "Opasne devojke" gde je tumačila lik Redžine Džordž. Kasnije su usledile role u ostvarenjima "Lovci na deveruše", "Noćni let", "Porodica Stoun", "Ponoć u Parizu", ali je planetarnu popularnost ipak dobila zahvaljujući ljubavnoj drami "Beležnica" gde je igrala glavu ulogu sa kolegom Rajanom Goslingom.

 

Ovaj par tumačio je  likove ljubavnika Noe Kalhuna i Ali Hamilton, a zapravo van kamera nisu mogli da nađu zajednički jezik, te je neretko dolazilo do razimirca i netrpeljivosti, čemu svedoći ova Rajanova izjava.

 

— Došao je do mene i pozvao me na stranu. Trebao je da snimi scenu s Rejčel i rekao mi je: "Možeš li je da je makneš odavde i da dovedeš drugu glumicu? Jednostavno ne mogu da radim s njom "— rekao je reditelj filma u jednom javnom istupanju.

 

 

Iako je delovalo da će ostati ljuti rivali, čudo se dogodilo, te su se Rejčel i Gosling zaljubili i bili više od godinu dana u romansi koja je očarala svet. No, došlo je do kraha ljubavi 2008. godine.

 

— Rejčelina i moja ljubavna priča sto puta je romantičnija od filmske rekao je glumac svojevremeno.

 

Kasnije je Makadamsova uplovila u vezi sa kolegom Majklom Šinom, a zajedno su glumili u fimu "Midnight in Paris".

 

—  Ona je talentovana, inteligentna i predivna. Takođe je topla i prijateljski nastrojena osoba. Uvek se možeš osloniti na nju, a veoma je draga i zabavna. Veoma me nasmejava  ovako je o zanosnoj glumici govorio Majkl tokom ljubavi koja se ugasila nakon dve godine.

 

Rejčel se ostvarila u ulozi majke pre 2018. godine sa izabranikom Džejmijem Lindenom, a par je dobio dečaka kojeg čuvaju daleko od fotoreportera.

 

– To je nešto najlepše što mi se ikada dogodilo. Ljudi kažu da kada dobijete dete više nemate svoj život, ali ja sam imala 39 godina i bilo mi je dosta sebe same. Toliko sam bila srećna što sam pažnju usmerila na neku drugu osobu – rekla je glumica za "The Sunday Times" nekoliko meseci nakon porođaja.

 

 

Rejčel se nakon pauze vratila na glumačku scenu, te publika ima prilike da je gleda u antologijskog animiranoj seriji "Šta ako", ali i ostvarenju "Doktor Strejndž u multiverzumu ludila" koje će se prikazivati početkom naredne godine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker