strašne vesti

Uništeni su i slomljenog srca nakon tragedije: Preminula ĆERKA poznatog pevača, njen život bio je pun bola i tuge (FOTO)

0

Kris Patri odložio je sve nastupe do kraja godine, kako bi uspeo da preboli smrt naslednice Hane.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Poznati američki muzičar Kris Patri i njegova surpuga Deana suočili su se sa gubitkom prve naslednice Hane Prajs (25) koja je pronađena mrtva u svom domu u Tenesiju 12. novembra, prenosi strani mediji.

 

Deana je ćerku dobila u prvom braku, a pevač ju je usvojio i brinuo o njoj sve ove godine. Skrhana majka podelila je vesti na svom Instagram profilu koje su rastužile publiku.

 

— Čekamo rezultate obdukcije kako bismo utvrdili kako je Hana zadobila povrede koje su uzrokovale njenu smrt. Srca su nam slomljena. — napisala je, a potom se oglasio i Kris koji i dalje ne može da veruje kakva tragedija se dogodila.

 

 

— Još obrađujem poslednja 24 sata. Apsolutno sam uništen i slomljenog srca. Nedavno sam izgubio majku od raka, ali sam bio blagosloven šansom da se oprostim. Nikada nismo morali da se oprostimo od naše dragocene Hane i to je još jedan veliki pogodak za našu porodicu. Hvala svima na lepim rečima i saučešću. Oni se zaista osećaju i cene. Sada odvajam vreme da budem prisutan sa svojom porodicom dok pokušavamo da se izlečimo od ovog razornog gubitka. Hana, volim te. Nedostaješ mi. Voleo bih da mogu da te zagrlim. Ovo tako duboko boli. — napisao je potreseni pevač.

 

Hana je kao tinejdžerka doživela gubitak biološkog oca koji je sebi oduzeo život 2018. godine, a nekoliko meseci kasnije upucana je u desnu stranu lica prilikom čega je izgubila oko, a protetička proteza i hospitalizacija plaćena putem humanitarnog fonda. Kris Patri je sve vreme bio uz nju, a od ovog gubitka će se teško oporaviti.

 

 

 

 

makonda-tracker