11 godina je srećno ZALJUBLJEN

Kasno je shvatio KO JE: Čuveni glumac se deklarisao kao gej i objavio da se ženi!

0

Glumac koji je najviše pažnje publike privukao ulogama u komedijama uspešno je skrivao svoj privatan život od očiju javnosti decenijama, pa je mnoge iznenadilo njegovo priznanje je da je homoseksualne orijentacije. Tu nije kraj prekretnicama u njegovom životu...

foto: ELSA / Getty images / Profimedia
foto: ELSA / Getty images / Profimedia

Kal Pen (44), glumac poznat po serijalu "Harold i Kumar", ulogama u serijama "Kako sam upoznao vašu majku" i "Haus" i po tome što je radio u Beloj kući tokom Obamine administracije, dao je za People intervju u kom je prvi put otvoreno pričao o svom emotivnom životu.


Glumac, koji je napisao i memoare "Niste valjda ozbiljni", deklarisao se kao pripadnik LGBT populacije, pričao je o tome kako je upoznao Džoša, svog partnera, dok je radio za Baraka Obamu. On je opisao i svoj prvi izlazak s današnjim partnerom, kada se Džoš pojavio u njegovom stanu s gajbicom od 18 piva i odmah promenio kanal da bi gledao automobilske trke.


Pomislio sam "Ovo očigledno neće ići" ― prisetio se Kal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kal Penn (@kalpenn)


Međutim, nekoliko meseci kasnije, svake nedelje je Kal Pen gledao Nascar sa svojim dečkom, s kojim je srećan već 11 godina, a uskoro stati i na ludi kamen.


Otkrio sam svoju seksualnost relativno kasno u životu, u poređenju s drugima ― kaže glumac. ― Ne postoji rok za takve stvari. Ljudi nešto uvide u različitim životnim fazama, tako da mi je drago zbog toga kada se to meni desilo.

 

Kal Pen
foto: Profimedia

Kal je istakao i da ne deli mnogo fotografija svog budućeg muža na društvenim mrežama jer "ne voli pažnju".

 

 

makonda-tracker