surovo ili?

On na računu ima 800 MILIONA, ona živi u KOLIMA: Ćerka slavnog muzičara i četvoro njene dece nemaju DOM i mole za POMOĆ

0

Ćerka slavnog muzičara javno je istupila i priznala da nema od čega da živi, kao i da njena deca i ona nemaju svoj dom...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najstarija ćerka Andrea Romela Janga, mnogo poznatijeg pod pseudonimom Dr Dre, otkrila je da nema kuću i da živi u svojim kolima — uprkos molbama da joj otac, koji je ujedno i muzički mogul, pomogne.

 

LaTanja Jang, koja radi kao vozač dostave, rekla je u novom intervjuu da joj otac nije dao novac već godinu i po dana.

 

Moja deca su kod drugara. Samo ja živim u kolima, oni ne — rekla je ona za Dejli Mejl.

 

Prihvatam neobične poslove da bih preživela. Dobijam 15 dolara na sat. Trudim se da preživim, ali grcam u dugovima — rekla je ova samohrana majka četvoro dece.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

LaTanju je Dre dobio sa Lisom Džonson, od koje se razveo kad je ćerka imala 5 godina. Tvrdi da nije videla oca 18 godina i jedino komunicira s njim preko njegovog tima.

 

Kaže da se boji da će izgubiti kola koja su iznajmljena, jer ne može da priušti da ih plaća nakon što se preselila u Kaliforniju iz Las Vegasa u potrazi za boljim životom.

 

Pre ili kasnije će ga uzeti — kaže ona.

 

 

LaTanja priznaje da joj je otac nekada davao novac, ali u januaru 2020. je prestao.

 

Njegov advokat mi je rekao da tata više ne želi da mi pomaže jer sam pričala novinarima o njemu. Prokleta sam ako govorim, prokleta ako ne govorim. Hoću da započnem komunikaciju sa njim kako bih videla da li želi da priča sa svojim unucima — rekla je ćerka Dr Drea.

 

 

makonda-tracker