misterija duga 72 godine

MEĐU OSUMNJIČENIMA JE BIO I KIRK DAGLAS: Lepotica pred kojom su drhtali izašla je da obavi razgovor i — NESTALA ZAUVEK

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

ne bi me zacudilo da je prste umesaop licno bivsi ubijeni predsednik kenedi zenskaros koji se palio na te glumice

13-07-2021 16:06h
Džin je, utvrdilo se dalje, bila u tajnoj vezi s muškarcem po imenu Skoti, pripadnikom Vojske i poručnikom, koji je navodno bio nasilan prema njoj i, štaviše, pretio da će je ubiti. Ipak, Skotijevi advokati tvrdili su da je njihova veza okončana još 1945. godine i kako nije bilo dokaza za suprotno, ni on nije mogao da bude osumnjičen.
_________________________________
neobicno da niko od policije nije proverio alibi tog ratnog zlocinca vec su samo culi lepe reci njegovog advokata ali ne i ispitivanje doticnog manijaka! vise verujem da ju je ubio jer je nije mogao imati i jer je bila i sa drugim muskarcima. poruka u tasni je podmetnuto pismo, niko nije od foreznicara proverio autenticnost rukopisa kao i kada je uopste napisano, bacena torbica je ocigledno samo mamac za pogresan tok istrage! u to vreme gansteri su bili jako dobro organizovani, prohibicija je cvetala, i jos sumnjivi podatak da je policija naprasno prestala da je trazi. to sto je i dalje otvorena istraga nista ne znaci u prevodu: tapka se u mesto. moguce da je bila sa tadasnjim kenedijem koji je imao brojne afere sa glumicama poput merlin monro za koju takodje se kaze da se nije ubila vec da je ubijena od strane obavestajne sluzbe kako ne bi razotkrila da je trudna sa kenedijem tj predsednikom amerike, to bi bio skandal
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: