teško detinjstvo

DRŽAO JE PIŠTOLJ NA MOJOJ GLAVI,IMALA SAM 6 GODINA: Irina Šajk odrastala je u SIROMAŠTVU,a o ovim detaljima RETKO GOVORI

0

Ruska manekenka obično je veoma suzdržana kad govori o svom privatnom životu, ali neke reči same naviru kada se priseti svog odrastanja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Irina Šajk (35) obično ne deli previše detalja o svojoj privatnosti, jednom prilikom rešila je da se ogoli i potpuno otvori dušu.

 

Naime, u razgovoru za jedan modni magazin, Irina je govorila o svom odrastanju u siromaštvu. Kako je lepotica, koja je oca izgubila kad je imala samo 14 godina, ispričala, njena prva poseta Njujorku odvela ju je do "krompira u supermarketu" jer ranije nije imala priliku i mogućnost da kupuje povrće.

– Sami smo uzgajali povrće, zimi smo imali krompir, šargarepu, sve što nam je bilo potrebno da preživimo – otkrila je.


Kako je istakla, u određenom periodu imala je osećaj da je glava kuće, s obzirom na to da se, kako je ranije otkrila, osećala kao muškarac u telu žene. Objašnjava da je, međutim, "izrasla iz toga" i počela drugačije da ophodi prema sebi samoj.

1 / 6 Foto: Profimedia


– Kad sam imala šest godina, opljačkali su nas. Otvorila sam vrata i naletela na tri maskirana muškarca, od kojih je jedan držao pištolj na mojoj glavi. Ispostavilo se da ih je poslao najbolji prijatelj mog oca. Možda zato nemam puno prijatelja, teško mi je da verujem ljudima. Ranije nisam govorila o ovoj temi – priznaje Irina.


Ona je dodala da joj je veoma važno da njena ćerka Lea, koju je dobila s glumcem Bredlijem Kuperom, bude svesna toga otkud im novac i da ga poštuje.


– Želim da moja ćerka zna da njena majka ima posao u svom životu, jer želim da odgajam snažnu ženu. Pokloni i hrana ne dolaze niotkuda – istakla je ona tom prilikom.

 

makonda-tracker