BIO JE ZVEZDA DEVEDESETIH

DOŽIVEO JE NEKOLIKO SAOBRAĆAJKI, BORIO SE S ALKOHOLIZMOM...: Slavnog glumca žene su OBOŽAVALE,a danas je NEPREPOZNATLJIV

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Bane

27-02-2021 14:30h
Gledao sam novih šest epizoda Beveri Hils, snimanih pre dve godine i Stiv me je oduševio izgledom, jer je izgledao pa maksimalno deset godina starije u odnosu na epizode snimane pre 30 godina dok su ostali, posebno devojke, doslovce ko da su ih iz groba izvadili i našminkali za snimanje. Brenda izgleda jezivo, znamo za zdravstvene probleme ali baš izgleda jezivo i psihički veoma diskutabilno, Dona je toliko napumpana da samo čekaš kad će da se rasprsnu silikoni i da sva ekslodira, Keli generalno baš izgleda matoro i istrošeno i umorno a Brendon ne izgleda loše izuzev izuzetno naglašenih podočnjaka i bora ispod očiju, kao kese, što mu takođe daje umoran izraz lica a Stiv i bolji frajer nego pre 30 godina. A da tu je i ona ružna Gabrijela koja i pre izgledala kao gabor a sad realno izgleda kao da ima 70 godina i takva se žvali sa Brendonovom prvom ženom, a koja je takođe imala povremene uloge u prvim epizodama devedesetih, a sad im je kao neki menadžer i povremeno se žvali sa Gaborom, fuuuuj.

zora

27-02-2021 21:58h
Neprepoznatljiv u kom smislo? Ostario covek kao i svi mi.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: