iznenađenje!

PRVI PUT OTKAD GA ZNAMO — ŽENE NISU ODUŠEVLJENE: Bred Pit više ne izgleda ovako!

2

Čuveni glumac uslikan je na Beverli hilsu nakon šestočasovnog sastanka, a njegove fotografije privukle su više pažnje nego inače

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bred Pit (57) promenio je mnogo stilova otkad ga poznajemo, kako kada je reč o oblačenju, tako i po pitanju frizure, brade i brkova.


U par navrata imao je nešto dužu kosu, na šta su njegove obožavateljke, koje se širom sveta broje u milionima, odlično reagovale, ali čini se da im najnovija frizura ipak nije po volji.


Glumac je, naime, fotografisan pre dva dana u Los Anđelesu dok je ubacivao opremu za snimanje u automobil nakon sastanka na Beerli hilsu koji je trajao čak šest sati. On je izgledao prilično umorno, ali to nije najvažnije na fotografijama: svima je zapala za oko njegova nova frizura. Bred je pustio kosu do dužine paža i rešio da je podeli na razdeljak sa strane i veže u nizak rep. Ako pitate zaljubljenice u njegov lik — nije morao.

 

1 / 2 Foto: Profimedia


"Ko si ti i šta si uradio s Bredom?", "Ovo mu nije trebalo", "Kakva mu je ovo frizura" neki su od komentara na račun Bredovog novog izgleda, ali ima i onih koji podsećaju da je Bred Pit s dugom kosom zapravo najlepši Bred Pit — setite se samo "Troje"! — ali da je ovog puta glumac očito vrlo ležerno i bez previše razmišljanja podigao kosu kako mu ne bi smetala, pa mu se ne treba zameriti.

 

"Čovek je u kasnim pedesetim, obučen je kao beskućnik, ima glupu frizuru, a ipak nema lepšeg", poručila je jedna vatrena obožavateljka.


 

 

makonda-tracker