mogu li da je nadmaše?

UOČAVATE LI SLIČNOST? Upoznajte unuke Odri Hepbern, jedne od najlepših žena u istoriji filma

0


Odri Hepbern bila je simbol za talenat, lepotu, stil i harizmu, a njene unuke — želele to ili — žive pod teretom njene ogromne slave i uspeha

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Odri Hepbern iza sebe je ostavila desetine uloga, jedna je od retkih koja je osvojila nagrade Oskar, Emi, Gremi i Toni, jedna je od najvećih modnih i beauty ikona svih vremena, a danas nastavlja da živi kako kroz svoje filmove tako i kroz svoje unuke: Emu i Atinu.


Ema (26) godinama je poznata javnosti ne samo po tome što joj je baka jedno od najvećih imena u istoriji filma već i kao model i umetnica. Pre šest godina snimila je editorijal za Harper's Bazara, a radila je kampanju za velike brendove: Dior, Givenchy, Tiffany & Co... Okušala se i kao glumica, a trenutno živi i radi kao kustos u Bruklinu iako svojim domom smatra Italiju. Završila je umetničku akademiju, vrsna je slikarka, a dosta slobodnog vremena posvećuje humanitarnom radu. Odnedavno je ošišana na kratko, a mnogi tvrde da, iako ne liči previše na svoju baku, njene oči odaju da je unuka Odri Hepbern.


Nedavno je sa sestrom Atinom u Briselu snimila manji editorijal, pa su se njih dve našle u žiži interesovanja medija.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Šta mislite, jesu li nasledile bakin šarm?

 

1 / 30 Foto: Profimeda

 

 

makonda-tracker