šuška se

OTKAKO JE OSTAO BEZ POSLA, NE PRESTAJU SVAĐE: Holivudska miljenica se razvodi nakon sedam godina sreće?

0

Jedna od najpopularnijih američkih glumica nikad nije bila uspešnija u svom poslu, ali joj na privatnom planu ne cvetaju ruže...

foto: Profimedia, Profimedia
foto: Profimedia, Profimedia

Riz Viterspun (44) više nije samo "pravna plavuša" — ona niže ozbiljne uloge, a s velikim uspehom se okušala i kao producentkinja. Ipak, kako javljaju američki mediji, njen porodični život nije sjajan kao što je bio i u sve lošijim je odnosima sa suprugom Džimom Totom (51).

 

Prema pisanju magazina Life&Style, par je u vrlo lošim odnosima i ne prestaje sa svađama, naročito otkad je Tot izgubio posao.

 


Napetost između njih nikad nije bila veća. Ako su nekoliko minuta u istoj prostoriji, doći će do svađe, a svađaju se oko svega — od kućnih poslova do finansija. Svi njihovi prijatelji vide da su na ivici da puknu i da žele slobodu — rekao je izvor blizak paru.


On je dodao da je velika prekretnica u njihovom odnosu bila propast striming platforme Quibi, vredne dve milijarde dolara, u kojoj je Tot radio kao izvršni direktor.


Riz i Džim su u braku već sedam godina i imaju sina Tenesija (8). Glumica s bivšim suprugom Rajanom Filipom ima ćerku Ejvu Elizabet Filip (21) i sina Dikona Riza Filipa (17).

 

 

makonda-tracker