reakcije žena nisu najbolje

ŠTA ĆE REĆI RONALDO I BREDLI KUPER? Irina Šajk otkrila kakve muškarce voli i njeni bivši neće biti srećni kad ovo čuju

0

Jedna od najlepših žena današnjice dala je izjavu koja je odmah naišla na oštru reakciju obožavateljki njenih bivših momaka

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ruska manekenka Irina Šajk (35) privlači mnogo pažnje javnosti, kako kada je reč o njenim poslovnim uspesima, tako i svojim privatnim životom.


Paparaci je svakodnevno prate u stopu, a njene emotivne veze uvek su pod oštrim okom tabloida, a ona uglavnom ne otkriva previše. Sada je, međutim, ispričala nešto što je malo ko očekivao — da ne morate da budete neki lepotan da biste joj se dopali. Naprotiv, veće šanse imaju oni koji nisu posebno atraktivni!

 


Ne volim prelepe muškarce, moglo bi se reći da preferiram ružnije frajere. Da, volim ružnije muškarce! Ne znam zašto, mislim da će me žene razumeti — savršeno lep muškarac mi je pomalo odbojan. Jednom sam dobila savet da bi žene uvek trebalo da budu s muškarcem koji je makar jednu stepenicu ispod njih kad je reč o izgledu. Tako će biti sigurnije i samouverenije. Kad malo razmislite, ima logike — objasnila je Irina u jednom intervjuu.

 

1 / 23 Foto: Profimedia


Manekenka je do sad bila u vezama s dvojicom planetarno poznatih muškaraca — s glumcem Bredlijem Kuperom, s kojim ima ćerku Leu i s kojim je ostala u prijateljskim odnosima, i s fudbalerom Kristijanom Ronaldom, kojeg je navodno ostavila jer joj je smetao njegov previše blizak odnos s majkom.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Njena izjava je mnoge iznenadila, s obzirom na to koliko je devojaka koje su zaljubljene u Bredlija Kupera, pa se mogu pročitati komentari da Ruskinja očito nema ukusa.


"Meni je Bredli savršen muškarac. Jedan od najlepših na svetu! Kako je mogla ovo da izgovori? I Kristijano i Bredli su prezgodni" jedan je od komentara na mrežama.

 


Prošle godine je bila u kratkoj vezi s biznismenom Vitom Šnabelom, a pre nekoliko godina se pisalo da joj se dopada glumac Dvejn Džonson, ali Irina to nikad nije potvrdila.

 

 

makonda-tracker