DANAS U AMERICI

PRVO JE SVE ODUŠEVILA, ALI ONDA... Dženifer Lopez uslikala selfi, a jedan detalj RAZBESNEO je njene obožavaoce (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Oh...disaster

20-01-2021 14:26h
Sorry, my dear

Primetno

20-01-2021 14:56h
Lady Gaga ( Jevrejka) , Dzenifer Lopez ( migrantkinja) ... fali samo neki LGBT predstavnik pa da neoliberalna pesadija bude na okupu.

To su Bajdenovi/Klintonovi glasaci a uz Donalda je americki narod. Mada njegovim odlaskom narod nece imati svog predstavnika nego se opet sve svodi na pulene tajkuna i neoliberalne sekte. Zhao mi naroda americhkog

Manje primetno

20-01-2021 18:54h
@Primetno
Vilijam Blajt Treći. Zvuči vam poznato? Ne? Pa kako to, a Bil Klinton? Stvar je u tome što je otac Bila Klintona, Vilijam Blajt Drugi, industrijalac, poginuo pre Bilovog rođenja i njegova majka se preudala za Klintona, koji mu je dao prezime. Tako je i on Jevrej, kao i Madlen Olbrajt i mnogi iz demoNkratske klape!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: