NOVE FOTOGRAFIJE

MOŽE DA MU BUDE UNUKA: Poznati glumac ne prestaje da intrigira javnost sa ČETIRI decenije mlađom izabranicom! (FOTO)

0

Paparaci su ih uhvatila kako se vraćaju sa treninga. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kontroverzni glumac akcionih filmova, Dolf Lundgren ne prestaje da iznenađuje javnost, naročito zbog veze sa skoro četiri decenije mlađom fitnes instruktorkom Emom Krokdal.

 

Glumac je zbog dvadesepetogodišnje izabranice veoma poveo računa o svom izgledu, tako da sada gotovo ne izlazi iz teretane.

 

Njih dvoje uslikani su nakon treninga. Ema mamila je poglede u uskom crvenom šortsu koji je istakao njene izvajane, zategnute noge, ali i Dolf je u sjajnoj formi, iako već gazi sedmu deceniju. 

 

jj
foto: Profimedia

Spekuliše se i da je Lundgren u tajnosti oženio lepu Norvežanku, s obzirom na to da je primećeno da nosi prsten na levoj ruci. Ipak, zvanične potvrde o tome nema.

 

Podsetimo, slavni 63-godišnjak je u julu ove godine na svom Instagramu podelio fotografiju na kojoj grli ovu mladu damu, a ona pokazujeruku sa prstenom i stidljivo se smeši. "Nešto vrlo posebno dogodilo se ovde u Švedskoj", napisao je on tada

 

ll
foto: Profimedia

Zato se na njihovim zajedničkim fotografijama redovno mogu pročoitati surovi komentari i brojne uvrede. "Može da ti bude ćerka, čak i unuka", "Da li ti je ovo ćerka, ne razumem?", "Razlika u godinama je prevelika. Grozno", "Tvoja verenica je lepa, ali je još uvek dete", samo su neki od opaski Dolfovih pratilaca.

 

Njegova objava izazvala je burne reakcije - javnost je Lundgrenu zamerila ogromnu razliku u godinama, ali i to što lepa Ema neodoljivo podseća na njegovu stariju ćerku Idu.

 

 

 

makonda-tracker