da li ste znali?

LEGENDARNI HERKUL OSVAJAO JE DAME ŠIROM SVETA, ALI DANAS NE LIČI NA SEBE: Evo zbog čega glumca ceo HOLIVUD ne podnosi

0

Tvrdi da su ga u Holivudu stavili na crnu listu, upravo zbog njegovih stavova, od kojih on ne odustaje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Upoznali smo ga kao snažnog Herkula u seriji "Herkul: legendarna putovanja", ali glumac Kevin Sorbo ne može se pohvaliti trenutnim statusom u Holivudu.

 

Naime, glumac je u poslednje vreme na Tviteru glasan po pitanju političkih stavova u kojima otvoreno podržava Donalda Trampa, gradnju zida na granici s Meksikom te zabranu abortusa. Tvrdi da su ga u Holivudu stavili na crnu listu, upravo zbog njegovih stavova, od kojih on ne odustaje.

 

Hrišćanin, pratitelj Donalda Trampa i kritičar Demokrata i žena dane provodi tako što bez zadrške iznosi svoje političke stavove na društvenim mrežama.

 

"Stranka koja stavlja abortus pre života, imigrante pre svojih građana i izbeglice pre svojih ratnih heroja će mi držati prodiku o moralu. Ne bih se složio," stoji u njegovoj objavi na Tviteru.

 

Mnogi su tek saznali za njegove stavove 2014. godine kada je glumio u filmu God's Not Dead koji se bavi pitanjem religije, te u kojem glumi profesora filozofije koji je ujedno i ateist te tera svoje studente da potpišu izjavu da je Bog mrtav.

 

foto: Profimedia

Neki pratitelji mu otvoreno prigovaraju zbog stavova na društvenim mrežama i s njim vode rasprave. On se dotakao i žena te komentarisao kako nemaju pravo biti uvređene Trampovim "hvatanjem p**" jer su ipak one te koje su većinom kupovale "50 nijansi sive".

 

"Ako su žene uznemirene Trampovim rečima, ko je onda kupio 80 miliona komada "50 nijansi sive"?" - izjavio je jednom prilikom.

 

Nakon poslednjih izbora u Americi ne prihvata da je Tramp izgubio već deli informacije o lažiranju glasova, koje je Tviter proglasio lažnima.

 

Jedan od zadnjih njegovih ispada bio je povezan s pravom na držanje i nošenje oružja, koje je u SAD-u osigurano drugim amandmanom ustava.

 

"Ako mislite da je korona strašna, čekajte da vidite šta vlada može učiniti sa nenaoružanim građanima," napisao je Kevin.

 

Pre dve nedelje sa suprugom Sem je učestvovao u snimanju dokumentarca "Leaders for Life", koji hvali napredak Donalda Trampa u borbi protiv abortusa.

 

 

 

makonda-tracker