maštovito

DOBRO IH POGLEDAJTE! Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds podelili istu fotografiju, ali na njenoj je jedan URNEBESAN DETALJ

0

Poznati par je objavio fotografiju s glasanja, a glumica nije bila zadovoljna jednim njenom delom, pa je pustila mašti na volju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Glumac Rajan Rejnolds i glumica Blejk Lajvli glasali su na predsedničkim izborima, rođenom Kanađinu bilo je to prvi put da glasa u Sjedinjenim Američkim Državama.


Par je posle glasanja pozirao i ponosno podelio istu fotografiju na Instagramu.


Ovo je bio Rajanov prvi put. Bilo je razumljivo uplašen. Sve se desilo tako brzo. Stvarno brzo. Plakao je. Ja sam se pretvarala da plačem. Onda je pozvao sve prijatelje — našalila se Blejk u opisu fotografije, dok je Rajan napisao da je njegova supruga pomogla da sve protekne nežno i uz mnogo ljubavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on


To, međutim, nije glavni utisak nakon ovih objava na Instagramu. Naime, njihovi obožavaoci primetili da je na fotografiji koju je podelio Rajan Blejk bosa, dok na onoj koja je osvanula na njenom profilu vidimo braon sandale tankih kaišića koje izgledju prilično neobično... kao nacrtane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on


Kada su njeni fanovi primetili ovu malu šalu, Blejk se nadovezala još jednom — objavila je story na kojem je uveličan deo fotografije s njenim stopalima, nacrtala čizme, označila stranicu brenda Louboutin i pitala ih da li bi je zaposlili.

 

foto: Instagram


 

makonda-tracker