tužno

UZROK SMRTI JE JEZIV: Mladi influenser preminuo u 18. godini, njegovi najmiliji su SKRHANI

1

Još uvek nisu poznati detalji ovog tužnog događaja, ali njegova najbolja drugarica uputila je javni apel

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularni influenser Itan Piters, poznatiji pod umetničkim imenom Ethan Is Supreme, preminuo je u 18. godini. Kako pišu strani mediji, u pitanju su, navodno, posledice predoziranja.

 

Još uvek nisu poznati detalji ovog tužnog događaja, ali kako piše Dejli Mejl, dečko se predozirao tokom vikenda.

 

Njegova najbolja prijateljica, takođe influenserka Ava Luiz obelodanila je ovu vest i istakla da je tokom godina on postao zavisan od brojnih droga.

 

"Moj najbolji prijatelj na celom svetu, moj blizanac. Jedina osoba koja je bila tu za mene kada nisam imala nikoga. Volim te, Itane, bez reči sam. Volela bih da sam znala koliko je loše. Srce mi je slomljeno, počivaj u miru. Zavisnost je bolest. Posljdnjih nekoliko nedelja morala sam da razgovara o tome sa Itanom, svi njegovi bliski ljudi su se plašili za njega. Volela bih da sam se više potrudila, da sam više vikala na njega. Itan je bio voljen i poštovan u industriji lepote. Pre otprilike godine dana okrenuo se drogama, i to zbog pritiska koji mu je stvorila popularnost na društvenim mrežama. Dobra je osoba i nije zaslužio da umre", napisala je Ava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ava Louise (@avalouiise) on

 

"Itan je bio zavisnik, a toga se ne treba stideti. Otvoreno pričam o uzroku njegove smrti kako bih spasila sledeće dete od te kazne. Bio je tako pametan, trebalo je da živi. Bio je više od svojih demona. Molim vas, potražite pomoć", dodala je ona, uz broj telefona na koji se zavisnici mogu javiti.

 

Itan je 2 dana pre smrti na društvenim mrežama u poslednjoj objavi u svom mladom životu govorio o zlostavljanju koje je preživeo.

 

 

makonda-tracker