tvrdi da sve zna

I ONA JE BILA DEO SAJENTOLOŠKE ZAJEDNICE: Slavna glumica otkrila jeziv plan koji je skovao Tom Kruz, a tiče se Suri

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Nedo Bog nikom

13-08-2020 18:06h
Sajentologija je veoma opasna sekta koja je u Americi izvan zakona. Oni imaju para da plate ljude da maltretiraju ko god im se suprotstavi. Kejti je napustila Toma kada je Suri bila u godinama kada decu daju u sajentoloski kamp. Tamo im detaljno isperu mozak. Zabranjuju vidjanje sa bilo kim izvan sekte. Zabranjuju surfovanje Internetom! U ovo vreme tehnologije za nepoverovati je da neko ne surfuje Internetom a jos vise da je tako nesto moguce zabraniti tj kontrolisati.
Otac vodje sekte Dzon Miskavidz je sam pobegao. On je kao otac prvog coveka sekte imao privilegije ali nije imao pristup Internetu. Desilo se da su mu dali eBook koji je po defoltu bio prikljucen na Internet i zaboravili su da ga iskljuce. On je bio sokiran kada je citao sta su sve clanovi sekte radili. Takodje je poceo da se plasi svog sina Dejvida, koji se potpuno otudjio od oca. Dzon nije bio u zatvoru, ali je ziveo u ogradjenom kompleksu koji je pod prismotrom strazara i kamera. Imao je srecu da je popustila budnost strazara pa je seo u kola sa zenom i pod nekim izgovorom uz ludu srecu su ih pustili kroz kapiju. Pravo bekstvo iz zatvora!
Oni ljude koji napuste sektu godinama uznemiravaju. Govore komsiluku da su osudjeni pedofili, prave veb sajtove sa lazima o tim ljudima... Horor!
Zamisli da imas dete sa tako nekim. Usvojenu decu Tom i Nikol su naucili da im je mama losa osoba tako da sa njom nemaju nikakav kontakt.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: