drastične promene

HOLIVUDSKA LEPOTICA JE NAPUNILA 45 GODINA: Šarliz Teron je kraljica transformacija i svi joj se dive!

0

Najjači utisak je ostavila kada se za film "Monster" (Monstrum) toliko radikalno promenila i ugojila neverovatnih 25 kilograma

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najlepših i najfatalnijih žena Holivuda, Šarliz Teron, danas je napunila 45 godina, a osim po atraktivnom izgledu, glumica je slavu stekla i drastičnim transformacijama za potrebe uloga.

 

Popularna slavljenica često i u privatne svrhe menja imidž, a najčešće je u pitanju frizura - dužina i boja kose s kojom često eksperimentiše. Ipak, kada je u pitanju transformacija za potrebe filma, tu je glumica neprikosnovena. Najjači utisak je ostavila kada se za film "Monster" (Monstrum) toliko radikalno promenila i ugojila neverovatnih 25 kilograma, pa smo je tada jedva prepoznali. Ulogom serijskog ubice Ajlin Kerol Šarliz je ostavila publiku bez reči i ta uloga ju je katapultirala.

 

foto: Profimedia

Jedino što još može da se doda jeste da glumica, koju god promenu da napravi - i dalje izgleda zanosno i prelepo.

 

Ipak, njen život nije uvek bio glamurozan. Glumica je imala 15 godina kada je njena majka ubila njenog oca alkoholiačra u samodobrani. Govoreći o tome šta se dogodilo rekla je da njen otac bio toliko pijan, "da nije mogao da hoda kada je ušao u kuću s pištoljem".

 

"Majka i ja smo bile u spavaćoj sobi naslonjene na vrata, pošto je gurao vrata. Vratio se korak unazad i pucao u vrata tri puta. Nijedan metak nas nije pogodio, što je pravo čudo. Ali u samoodbrani, ona je pucala u njega" - rekla je Šarliz pre nekoliko godina.

 

 

makonda-tracker