obožavala ju je

UPOZNALA SAM JE I ODMAH POSTALA OPSEDNUTA NJOM: Gvinet Paltrou šokirala javnost izjavom o odnosu sa ŽENOM slavnog glumca

0

Gvinet Paltrou priznala je kako je postala dobra sa ženom glumca Roba Loua u jednoj epizodi njegovog podkasta, a otkrila je i koje savete je pokupila od njegove supruge.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Paltrou je otkrila kako su se ona i Šeril Berkof upoznale kada je Gvinet imala 15 ili 16 godina dok je Šeril radila kao šminkerka Gvinetine majke.

 

- Upoznala sam Šeril i bila sam odmah opsednuta njom. Pre svega, izlazila je sa Kijanu Rivsom, a on je bio moja simpatija. Znala je da pušim cigarete, pa je pušila sa mnom iza prikolice - rekla je glumica, a zatim priznala da ju je upravo Šeril svojim savetima naučila brojnim "s*ksi trikovima", čime je šokirala voditelja podkasta, ali i sve slušaoce.

 

foto: Profimedia

- Upravo zato sam je obožavala. Mislila sam da je ona bukvalno najdivnija žena na svetu - rekla je glumica, dodajući da joj je godila činjenica da ju je Šeron toliko volela mnogo pre nego što se Paltrou proslavila.

 

 

makonda-tracker