USPOMENE KOJE BOLE

ŽIVOT GA NIJE MAZIO: Eštonu Kučeru brat boluje od teške bolesti, prva ljubav mu je preminula, a roditelji su se razveli!

0

Na bolje mu je krenulo kada je upoznao glumicu Milu Kunis, sa kojom je dobio dvoje dece.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavu je stekao zahvaljujući ulozi u hit seriji 'Lude 70-e', a onda se zaljubio u 16 godina stariju Demi Mur i sa njom uplovio u bračne vode. Taj brak nije uspeo, pa je pravu sreću pronašao tek 2012. kada se 'veza bez obaveza', s glumicom Milom Kunisom, 'preselila' s malih ekrana u njihov privatni život.

 

Nakon ćerke Taše, u porodicu Lerija i njegove supruge, 7. februara 1978. godine stigli su blizanci, Majkl i Kristofer Ešton Kučer. Majkl se rodio tek pet minuta nakon svog slavnog brata i za svoje je roditelje bio veliko iznenađenje, budući da su saznali da čekaju blizance gotovo pred sam porođaj.

 

Mlađi brat bio je toliko sitan da su doktori bili uvereni da neće preživeti, mešutim porodica Kučer im je pokazala da nisu bili u pravu. No, nije prošlo dugo vremena, kada su primetili da se Majkl ne razvija jednakom brzinom kao i Ešton, a ubrzo mu je dijagnostfikovana i cerebralna paraliza.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Simone' (@kellysimoneshelton) on

 

Peteročlana porodica živela je kao i većina, u to doba, tipičnih radničkih porodica, a iako nisu imali dovoljno novca, potrudili su se da svojoj deci omoguće školovanje. Ipak, sve to uzrokovalo je česte i mnogobrojne svađe između Lerija i Diane, koji su se na kraju, kada su im sinovi imali 16 godina, i rastali, a deca su nastavila da žive sa majkom.

 

Da tragedija nikada ne dolazi sama, znalo se već od rođenja jednog od blizanaca, Majkla, koji je rođen sa cerebralnom paralizom, a negde u vreme kada su Kučerovi odučili da se rastanu, on je morao da bude podvrgnut hitnoj transplataciji srca, nakon što je, kao posljedica teškog virusa, ono bilo oštećeno. Sve to imalo je i negativan uticaj na odrastanje i Eštona.

 

Beg od stvarnosti i problema koje je život nosi, pronalazio je u razuzdanim noćnim izlascima, družeći se sa lošim društvom , zbog čega je provaljivao noću u školu. Zbog toga je čak osuđen na tri godine uslovne kazne i 180 sati društveno korisnog rada. Nakon što je umalo ostao bez brata blizanca, s kojim je bio veoma blizak, shvatio je da mora da se sabere i preduzme nešto.

 

Koliko su njih dvojica bili povezani govori i podatak da je Ešton, sa samo 13 godina, hteom svom bratu da donira svoje srce. Kako bi pomogao bratu, odlučio je da upiše fakultet kako bi studirao biohemijski inžinjering, a sve da bi pronašao lek za bolest koja razara njegovog brata. Kako bi finansirao studije radio je gotovo sve- okušao se u stolariji, pomagao na farmi, ali i brisao prašinu sa strojeva u General Mills Plantu, a uprkos prikupljenom novcu, interes za studije ubrzo je nestao.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker