ZAVIDELO MU JE POLA PLANETE

LIZ HARLI NIJE JEDINA — NAPROTIV! Internetom se širi PODUŽI spisak holivudskih lepotica koje je osvojio pokojni milioner

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

sale

23-06-2020 13:38h
Da nije bio milioner, ništa taj smuvao ne bi. A i da li je samoubistvo, pitanje je.

Bas tako

24-06-2020 04:18h
@sale
To sam i ja htela da kazem!
Da nije imao para pitanje je koliko bi bio uspesan kako svaler.
Pri izboru muskarca meni pare nikada nisu znacile. Pre svega sam obracala paznju na inteligenciju, jer ako se ne slazemo intelektualno, dzaba sve ostalo. Sto se para tice bitno mi je bilo da ce me tretirati kao princezu, a za tako nesto pare nisu presudne. Stavise, ako Stiv nije hteo da prizna svog sina to znaci da je bio los covek a los covek je sam za sebe princeza a ostale tretira kao potrosnu robu.
Nikako mi nisu jasne zene koje prodaju svoj zivot bogatasima. Kakve veze ima koliko para ima ako moras da smrces da bi osetila nesto pozitivno?

mira

23-06-2020 16:17h
Još jedan dokaz da materijalno bez duhovnog nije ništa! Potrošačko društvo će mentalno razoriti ljudski rod! Ako se radi o samoubistvu?
Nekad je narod bio više siromašan, ali mentalno mnogo zdraviji, jer je imao veru koja ga je održala i u najtežim životnim previranjima.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: