KAKO VAM izgleda?

KAO SAV NORMALAN SVET: Selma Hajek pokazala sede vlasi i lice bez šminke! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Violeta

21-06-2020 11:01h
Inače njeno ime se ispravno piše Salma Hayek .Nije Selma .

Baki

21-06-2020 11:21h
Ma poznate su mi te situacije bez šminke, pa kad je vidim prestravim se i pobegnem glavom bez obzira.

mira

21-06-2020 21:25h
@Baki
A meni su najlepši trenuci bez šminke, posebno kada ne mogu da mi odrede godine. To sam skoro čula od jedne kozmetičarke kada sam se raspitivala za neke kreme.
Nikad ne bih sebi dozvila da se od same sebe prestravim, jer to smatram samoponižavanjem. Ako nešto ne valja, sama sa sobom razgovaram kako da nađem način da stanje dovedem u red. Recimo, u toku korone se nataložilo nekoliko kilograma, realno sam sagledala stanje i rekla sebi da treba da se dovedem u red u najkraćem roku. Od bežanja nema ništa!
Zato i jesam mladolika, jer sam sa sobom u savršeno dobrom odnosu. Kad zaslužim pohvalim sebe, ali umem i da se dobro iskritikujem!

Baki

22-06-2020 05:21h
@mira
Dobro gospođo, nisam ni mislio na žene vašeg tipa, već na one koje se tako slojevito našminkaju da više ne liče na sebe, kao klovn, ne bi je majka prepoznala.

mira

22-06-2020 12:40h
@Baki
Izvinite, mislila sam da je ženski komentar! Potpuno vas razumem! I meni je krečenje do neprepoznavanja odvratno. Ne razumem žene koje to rade , a ne misle da će u određenim prilikama morati to čudo da skinu sa lica?

pa

21-06-2020 11:30h
nema vise decije krvi doso tramp. vidite kako svi stare preko noci

Bravo

21-06-2020 14:27h
Bravo za Selmu.Lepa je i normalna ali pokazuje i kad zena moze sebi da priusti da se neguje,tu su onda i rezultati.Moje godine zahtevaju kvalitetne kreme za telo,a posebno za lice,vrat i dekolte.Trenutno sam kupila ne tako skupu anti age kremu Magija pcele,koja je na bazi pcelinjeg otrova i koja potpuno prija kozi mog lica i vrata.Jedino sam lenja da malo vezbam i sacuvam liniju.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: