da li ste znali?

HOLIVUDSKE ZVEZDE POKAZALE SVOJU LEPŠU STRANU: Evo koji parovi su USVOJILI decu sa raznih krajeva SVETA! (FOTO)

0

Pružili su im mnogo ljubavi i ispunili svaku želju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Brojne svetski poznate ličnosti, iako imaju svoju biološku decu, rešile su da ljubav i dom pruže i mališanima koje su pravi roditelji napustili. Ima i onih koji su se prvo ostvarili kao usvojitelji, pa tek onda porodicu proširili "pravim" naslednicima, a neki nikada nisu uspeli da postanu biološki roditelji, pa imaju samo decu kojima su zahvaljujući zakonu postala sve na svetu.

 

Anđelina Džoli i Bred Pit imaju troje usvojene dece, dva sina i ćerku, a nakon njih su dobili i troje biološke, ćerku i blizance, dečaka i devojčicu.

 

foto: Profimedia

Glumica decu vodi na sva putovanja i javne događaje i školuje ih kod kuće. Njena koleginica Šarliz Teron je samohrana majka dvoje dece. Sina je usvojila 2012, a ćerku 2015. Glumica je prošle godine otkrila da njen sin odrasta kao transrodna osoba i da ima njenu punu podršku u tome.

 

Ketrin Hajgl je sa mužem Džošom Kelijem usvojila dve ćerke - jednu iz Južne Koreje, a drugu iz Amerike. Ovaj par je kasnije dobio biološkog sina.

Sandra Bulok je 2011. usvojila sina iz Nju Orleansa. Otkrila je da je to učinila zbog velikog uragana Katrina.

 

foto: Profimedia

 

Ketrina se dogodila u Nju Orleansu i nešto mi je govorilo: "Moje dete je tamo." To je bilo čudno - rekla je svojevremeno glumica za američke medije, koja je četiri godine kasnije usvojila i ćerku. Ona je samohrana majka. Dajana Kiton je imala skoro 50 godina kada je usvojila ćerku 1996. Pet godina kasnije usvojila je i sina.

 

foto: Profimedia

Madona je rekorderka, usvojila je četvoro od svoje šestoro dece. Ona je ljubav, sreću i dom pružila sinu 2006, ćerki 2009. i blizankinjama 2017. U znak zahvalnosti za svoju decu izgradila je dečju bolnicu na Malaviju. Madona ima i dvoje biološke dece, ćerku s bivšim dečkom Karlosom Leonom i sina iz braka s redateljem Gajem Ričijem.

 

foto: Profimedia

Deniz Ričards je majka tri ćerki, od kojih je jedna usvojena. Dve je dobila s bivšim mužem Čarlijem Šinom, a treću je usvojila 2011, kada je bila sama. Šeron Stoun je usvojila prvo dete, sina 2000, nakon što je saznala da je nemoguće da dobije decu prirodnim putem. Potom je usvojila još dva sina, 2005. i 2006, i odgajala ih kao samohrana majka.

 

foto: Profimedia

Hju Džekmen i njegova žena Debora Li Fernes odlučili su se za usvajanje nakon što je Debora imala dva pobačaja. Sada su roditelji dvoje dece: sina i ćerke.

 

foto: Profimedia

Džejmi Li Kertis i njen muž su usvojili decu nakon što su imali teškoća sa začećem nekoliko godina. Glumica je danas majka ćerke i sina. Šeril Krou je samohrana majka dvojice dečaka. Pevačica je rekla da je sinove usvojila ne zato što ne može da ima svoju decu, nego zato što je želela da pomogne nekome.

 

 

 

makonda-tracker