kako vam izgleda?

LIMA JE NOSILA BIBLIJU I SVAKOG PUTA SE MOLILA PRED IZLAZAK NA PISTU: Ove činjenice niste znali o prelepoj manekenki

7

Na pragu je četvrte decenije

foto: Instagram
foto: Instagram

 Poznata manekenka Adrijana Lima od ove godine na korak je do četrdesete, iako mnogi u to nikako ne mogu da poveruju. Njena prošlost, pak, krije brojne turbulentne momente, koji se na njenom licu, svom srećom - uopšte ne vide. Naime, kada je imala svega šesta meseci, njen otac je napustio porodicu, pa je majka morala da je podiže sama. Lima je zapravo ima afro-brazilske, portugalske, švajcarske, japanske i indijske krvi, a govori portugalski, engleski, italijanski i španski jezik kao od šale.

 

Tokom svoje blistave karijere modela Bibliju je uvek nosila sa sobom u bekstejdž i molila se pred svaki izlazak na pistu. Praktično je nije ni ispuštala iz ruku! Kao devojlica želela je da bude časna sestra, što sada svakako deluje nezamislivo.

 

foto: Profimedia

Veoma je spiritualna, kako prenose strani mediji i veruje u energiju, prirodu i duhove. Uvek je pričala kako će u brak ući nevina.

 

Podsetimo, Adrijana Lima se posle devet meseci veze udala za Marka Jarića 2009. godina i u braku su dobili dve ćerke. Par je razveden od 2016. godine.

 

 

makonda-tracker