devedesete se vraćaju!

PREPLAVIĆE ULICE OD LOS ANĐELESA DO TOKIJA! Kajli Džener ima predivnu novu frizuru i ovog leta će je kopirati CEO SVET

0

Sve što najmlađa milijarderka na svetu uradi postane instant-trend, pa će tako nesumnjivo biti i s jednom od lepših frizura koje nam je do sad pokazala

foto: Instagram
foto: Instagram

Otkako je započela svoju beauty i modnu transformaciju, Kajli Džener promenila je mnogo stilova, a nije bila suzdržana ni stidljiva ni kad je reč o eksperimentisanju s kosom.


Najmlađa članica klana Kardašijan-Džener bila je plavuša, crnka, a u posebnim prilikama smo je viđali i kao crvenokosu, dok je među prvim ponela trend pastelnih boja u kosi. Nosila je bob frizuru, lob, dugu, ravnu kosu, elegantne punđe, raskošne lokne... Sada je došao red na nešto „obično”, što će nesumnjivo biti hit predstojećeg leta!

 

Već neko vreme Kajli ima bogate ekstenzije, pa joj se kosa pruža niz leđa, a sada se opredelila za pramenove inspirisane stilom devedesetih! Reč je o debelim pramenovima koji u gornjem delukose, u predelu šišaka nemaju umerene i postepene prelaze, već su oni veoma oštri, dok je donji deo kose ukrašen balajaž metodom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

 

Juče je Dženerova rešila da podigne gornji deo kose u blago neurednu punđu, dok je donji ispravila i pustila da pada, što je bilo popularno i pre nekoliko sezona, s tim što je pustila poduže šiške koje privlače pažnju kontrastom boja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on


Jednostavno, efektno, zanimljivo!

 

 

makonda-tracker