prava bajka

U PROCES USVAJANJA DECE UPUSTILA SE PRE NEGO ŠTO JE UPOZNALA DEJVIDA: Ljubavna priča slavne glumice će vas očarati!

0

Keliju je Mišel itekako zapala za oko, pa ju je već sledeće nedelje pozvao u bioskop pa je veza uskoro postala ozbiljna.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U januaru davne 1993. godine prijatelji su za Mišel Fajfer i Dejvida E. Kelija organizovali sastanak na slepo koji tada nije uspeo jer se sve pretvorilo u zabavu, a njih dvoje bukvalno nisu progovorili jedno s drugim ni reč nakon što je celo društvo završilo na kuglanju.

 

Ali Keliju je Mišel itekako zapala za oko, pa ju je već sledeće nedelje pozvao u bioskop pa je veza uskoro postala ozbiljna. U januaru ove godine par će proslaviti 27. godišnjicu braka, a isti dan kada su se venčali krstili su i svoju usvojenu ćerku Klaudiju Rouz.

 

U proces usvajanja glumica je krenula pre nego što je upoznala svog sadašnjeg supruga, kada je, sa 33 godine, shvatila da više ne želi da čeka savršenog muškarca kako bi imala decu. Prvi brak s glumcem Piterom Hortonom nije uspeo, kao ni veze sa Džonom Malkovičem, Fišerom Stivensom i Majklom Kitonom.

 

"Jako sam želela porodicu, ali nisam želela da ne ostvarim san da postanem majka samo zato što nisam udata", izjavila je ranije. Samo dva meseca pre nego što je Klaudija Rouz stigla u dom slavne holivudske glumice, ona je upoznala Kelija i za njega se udala. Tačno devet meseci kasnije rodio se i njihov zajednički sin, kojem su dali ime Džon Henri.

 

"Bila sam jako nervozna što mu moram reći da sam u procesu usvajanja, ali znala sam da ću samo tako napraviti rez između dečka i muškarca. Postupak je već bio pokrenut, zato, kada je ona stigla, Dejvid i ja smo već bili dva meseca u vezi. Situacija u kojoj smo se zatekli, to da smo odmah dobili dete nešto je što se ne događa često. Nas dvoje smo prvo postali roditelji, a tek onda je naša veza ojačala. Na neki čudan način, sve je to nekako sklonilo fokus s naše veze na dete. Sve je na kraju ispalo savršeno i pokazalo da tradicionalni način nije uvek najbolji."

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker