dugo JE PORICAO DA JE BOLESTAN

DANAS NIJE NI SENKA BETMENA: Čuveni glumac PRVI PUT otvoreno o bolesti, svet u suzama zbog njegovog glasa

0

Nakon što je godinama krio od javnosti da mu je dijagnostikovan kancer grla i tvrdio da njegovi prijatelji lažu medije, živa legenda Holivuda otkrila je sve.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre četiri godine, u medijima su se pojavile spekulacije da je glumac Val Kilmer oboleo od raka grla, a to je potvrdio i njegov kolega i prijatelj Majkl Daglas. Dok se i sam borio protiv ove opake bolesti, on je rekao da tu bitku bije i Kilmer.


Val je divan momak koji se suočava s onim sa čim sam ja moram, a trenutno stvari ne izgledaju sjajno – istakao je Daglas, što je njegov kolega ubrzo demantovao.


Ipak, paparaci su ga više puta fotografisali u izdanju koje pokazuje da on ima zdravstvene probleme.

 

Nekadašnji Betmen sada je, putem video-uključenja, gostovao u jednoj emisiji, gde je bez ustručavanja pričao o svom stanju. Kako je otkrio, bolest je pobeđena. Ono što je ostavilo najveći utisak, pored njegove fizičke promene, jeste činjenica da mu je glas znatno drugačiji nego ranije.


Osećam se mnogo bolje nego što zvučim, osećam se odlično – rekao je šezdesetogodišnji glumac. On je otkrio da sada diše zahvaljujući traheotomiji,jer su mu i žlezde u tom delu tela otečene.

 

 

Kilmerovo pojavljivanje u javnosti, makar i na ovakav način, privuklo je mnogo pažnje njegovih obožavalaca, a na društvenim mrežama može se pročitati da je njima najteže palo to što glumac više ne zvuči ranije.

 

Kilmer je, inače, priznao da je oboleo 2017. godine, a više detalja otkriće u svojoj novoj autobiografiji I'm Your Huckleberry.

 


 

makonda-tracker