uživaju

PONOSNA JE NA SVOJE POREKLO I POŠTUJE TRADICIJU: Mila Jovović i u HOLIVUDU ćerkicu uči hrišćanskim praznicima! (VIDEO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

cekaj

20-04-2020 19:34h
zar ukrajinci nisu katolici?

IvanVinkliran

21-04-2020 00:38h
@cekaj
Ne nisu govedo jedno nacionalisticko isprane glave. Ukrajinci su pravoslavci i grko-katolici. Obe grupe se drze starog julijanskog kalendara. Cisto da te informisem da ne postoji katolicki ili pravoslavni kalendar, nego julijanski i gregorijanski.

Presao si se

21-04-2020 22:56h
@IvanVinkliran
Grcka pravoslavnaa crkva ne koristi julijanski kalendar.

Ema

22-04-2020 12:56h
@Presao si se
Netacno. Uskrs slave kasa i mi, a Bozic ne. Mada su sve to gluposti,, treba svi da slve u isto vreme.

svašta

20-04-2020 20:04h
znači Ukrajinka sa svojom decom govori - Srpski

mix

21-04-2020 03:14h
E, bas ih je naucila! Ova starija se ponasa kao -*****, lupa jajima kao krampom! Daleko je to od hriscanske pravoslavne tradicije! Kao da hoce ovom nepristojnoscu da kaze"Ma stace mi ovo sve"!

mrzi Srbe

21-04-2020 04:36h
kao i jelena dokić, odrekla se svog porekla.

IvanVinkliran

21-04-2020 10:45h
@mrzi Srbe
Nema nista lepse nego biti gradjanin sveta, neogranicen nacionalistickim zabludama. Pruziti svojoj deci mogucnost da budu svetski ljudi i da se tako osecaju. Ali kako bi ti to mogao razumeti, ti si patriJota koji nije dovoljna individua pa se sakrivas iza imena nacije kao slonce iza nogu mame slonice.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: