UHVAĆENI!

SLAGALI MILIONE LJUDI I NISU NI TREPNULI: 10 najpoznatijih laži koje smo čuli od slavnih ličnosti

0

Priznajmo to – svi ponekad izgovaramo neistine. Ipak, kada to čine svetske zvezde, istina se sazna veoma brzo, a oni se suočavaju s i više nego neprijatnom situacijom...

 

Britni Spirs

"Čuvam se za brak."

foto: Profimedia

Uzor tinejdžerki širom sveta je tokom veze sa Džastinom Timberlejkom insistirala na tome da ona i njen partner nemaju seksualne odnose jer će ona tako nešto praktikovati tek u braku. To je bio važan deo njenog imidža dobre devojke iz komšiluka, koji je pao u vodu kada je Džastin Timberlejk u jednom intervjuu rekao da "Spirsova nije svetica" i da je odavno izgubila nevinost s njim.

 

Britni je 2003. godine u jednom intervjuu priznala:

 

Bila sam već dve godine sa Džastinom i mislila sam da je on onaj pravi — ali nisam bila u pravu — rekla je Britni.

 

Niki Minaž i Dženifer Lopez

                   Godine

 

foto: Profimedia

Poznate ličnosti se često pretvaraju da su neko drugi — u pesmama, spotovima, na sceni, ali neke idu toliko daleko da po potrebi promene čak i godinu svog rođenja. Međutim, interesantno je da su se Niki Minaž i Džej Lo "podmladile" malo: kada je imala 30 godina, Dženifer je tvrdila da je stara 29, dok je Niki u 28. tvrdila da ima 26 godina.

 

Nikome nije jasno zbog čega su one izgovorile ovakve laži, ali im je čak i tako mala razlika očito važna — čim su smatrale da treba da zaobiđu istinu.

 

makonda-tracker