bore se

"PLAKALA SAM I MOLILA SE KAO NIKAD U ŽIVOTU" Pevačica progovorila o borbi sina (3) sa virusom korona

0

Pevačica je progovorila o mučnom periodu koji još uvek nije gotov za njih

foto: Profimedia
foto: Profimedia

40-godišnja pevačica Pink otkrila je pre nekoliko dana da su njen sin Džejmson i ona pozitivni na COVID-19, da se oporavljaju, ali da se još uvek ne osećaju 100% dobro.

 

Priznala da je njen sin najviše propatio. 

 

"Džejmson je bio jako bolestan. Vodila sam dnevnik njegovih simptoma prethodne 3 nedelje, ali i svoj. On i dalje ima visoku temperaturu. Ovo je pravi rolerkoster za nas, ali muž Keri i ćerka Vilou (8) su dobro."

 

Kaže da je bilo jezivo gledati sina sa groznicom i problemima sa stomakom.

 

"Toliko je bilo noći kad sam plakala i molila se kao nikad u životu. U jednom trenutku sam zaista mislila da su nam obećali da će naša deca biti dobro. To niko ne garantuje. Niko nije skroz bezbedan."

 

foto: Profimedia

 

Iako se sin i ona oporavljaju, te su sada negativni na virus, nisu skroz dobro.

 

"Bolje smo nego što smo bili. Imam astmu celog života, ovo je bilo užasno, neću lagati. U početku sam verovala da se neće zaraziti mlađi od 65 godina."

 

Pink je dodala da je njena ćerka Vilou donirala svoj novac koji je zaradila radeći u bekstejdžu na turneji svoje mame, i to bolnici u kojoj radi njena baka.

 

"Dala mi je sav svoj novac. Počela sam da plačem, pa se ona naljutila na mene, jer izgleda da previše plačem! Mnogo sam ponosna na nju. Naša deca su tako svesna i divna i oni će zalečiti svet. Ponosna sam na svoju decu, na svu našu decu sada", zaključila je Pink.

 

 

makonda-tracker