verovali ili ne

RAZLOG JE NEOČEKIVAN: Glumica zadržala pse nakon što su joj umalo odgrizli ruku, ali OVO neće da trpi

0

Atraktivna glumica doživela je nedavno stravičnu nesreću, ali nije želela da pokloni pse koji su joj naneli povrede. Sve do sad…

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Glumica Heder Elizabet Parkherst završila je u bolnici nakon što su je ljubimci, psi rase pit-bul, zamalo rastrgli!

Heder je Plejbojeva zečica, poznata i po ulogama u serijama Married with children, NYPD Blue, kao i filmu Policajac sa Beverli hilsa 3.

 

Glumica je u stanu u Los Anđelesu držala dva pit-bula, mazila je mlađeg kada je stariji postao ljubomoran i kidisao. Psi su se sukobili a glumica je zadobila stravične povrede kada je pokušala golim rukama da ih razdvoji.

 

Heder je, prenosi TMZ, zadobila teške povrede ruke, među kojima su prelomi kostiju, prekidi ligamenata i duboke posekotine. Operisana je i u ruku su joj ugrađene šine.

 

foto: Youtube Printscreen

 Biće joj potrebno najmanje godinu dana oporavka, ali ne odustaje od svojih pasa. Veliki je borac za njihova prava i voli životinje i sigurno se neće odreći svojih pasa — rekao je njen partner Mark Nejson.

 

Sada "TMZ" prenosi da ipak hoće, ali iz potpuno drugog razloga — mlađi pas, devetomesečni Šorti, stalno laje, a oni žive u stambenoj zgradi.

 

 Iako su hteli da zadrže oba psa, mlađeg će morati da poklone. Već su u kontaktu s organizacijama koje razumeju da Šorti nije nasilan, i da je samo potrebno da bude dobro dresiran pre nego što nađe novi dom — rekao je izvor blizak paru.

 

 

makonda-tracker