svega joj je dosta

„OVO JE PROGANJANJE DECE! ODVRATNO!“ Glumica se suočila sa čovekom koji je fotografisao decu tokom igre u parku (FOTO)

0

Hilari Daf je pobesnela kad je videla muškarca s foto-aparatom kako slika njenog sina dok igra fudbal s drugarima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zvezda serija Lizi Megvajer i Younger i majka dvoje dece podelila je na društvenoj mreži Instagram video u kojem se raspravlja s fotografom koji pokušava da napravi paparaco fotografije njene porodice.

 

Paparaci slikaju decu. Idite „bavite se fotografijom“ s odraslima! Jezivo! Zakoni moraju da se promene! Ovo je proganjanje maloletnika! Odvratno! — napisala je glumica u opisu ovog snimka.

 

U njemu se može čuti kako Hilari Daf pita nepoznatog muškarca s kim je došao i može li da prestane da slika. On odgovara da ne radi ništa nelegalno, dok mu glumica objašnjava da joj nije prijatno to što on fotografiše decu. Nakon što joj je ponudio da vidi njegovu ličnu kartu, Dafova kaže:

 

Ne tražim vam ličnu kartu. Tražim da prestanete da slikate našu sedmogodišnju decu ako ne poznajete nikoga ovde. Pitam vas kao jedno ljudsko biće drugo, kao majka, ako ne poznajete nikoga ovde, molim vas, prestanite da slikate našu decu kako igraju fudbal.

 

foto: Instagram

Muškarac uporno ponavlja da ne radi ništa nelegalno i optužuje Hilari da je paranoična, a ona napominje:

 

Ne, nije prijatno to što su ovo deca od sedam godina, a vi ovde niste s detetom. To su naša deca i moramo da ih zaštitimo.

 

Mediji su potom objavili i da je Hilari pozvala policiju.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Ovo nije prvi put da se Hilari suočava s paparacima. Pre dve godine, kad je bila u drugom stanju, glumica je zamolila fotografa koji ju je pratio do kuće njene sestre da prestane da je slika budući da to radi svakog dana, a ona se ne oseća dobro.

 

Glumica je majka dvoje dece: Luke (7) i Benks (2).

 

 

makonda-tracker