nikad im nije dosadno

ZAVRZLAME IZ SVETA POZNATIH: Lepotica koju je voleo Bekam U POLA NOĆI viđena sa popularnim voditeljem — LUD je za njom

0

Sa bivšim dečkom imala je fizičke obračune u javnosti, a sada se šuška da je voditelju ukrala srce.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lepa manekenka Hana Kros bila je velika ljubav Bruklina Bekama, sina Dejvida i Viktorije Bekam. Ipak, njihova veza bila je poznata po brojnim fizičkim sukobima, a govori se da je uzrok tome bila Hanina velika ljubomora i posesivnost. Međutim, Bruklin takođe važi za izrazito ljubomornog tipa, pa je poznato i da su se na festivalu u Kanu toliko sukobili da je obezbeđenje moralo da interveniše.

 

Dejvid i Viktorija bili su zabrinuti za sina i reagovali su kako bi ga odvojili od Hane. Bruklin je kasnije našao utehu u manekenki Nikol Pelc, a poslednjih meseci se od nje skoro i ne odvaja.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Iako Hana u međuvremenu nije povezana ni sa jednim drugim muškarcem, nedavno je uhvaćena kako napušta zabavu nakon dodele BRIT nagrada sa voditeljem i komičarem Džekom Vajtholom, koji je od nje stariji 8 godina.

 

Do 4 ujutru su se provodili na na zabavi, a kako je otkrio izvor za Dejli mejl, Džek je opčinjen Hanom, što nije sakrivao.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Džek je, inače, 6 godina bio u vezi sa glumicom Đemom Čen, prošle godine je bio u vezi sa Kejt Bekinsejl, a otkriće se kakva je priroda njegovog odnosa sa Hanom.

 

 

makonda-tracker