NE MOGU JE UNIZITI

TI KOMENTARI JE NIKAD NEĆE POVREDITI: Seksepilnoj glumici poručili da je OSTARILA, a ona je dala STO PUTA BOLJI odgovor!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Ana

03-02-2020 18:49h
Ne znam cemu ovakvi komentari od strane mladjih dama
Zna se sta ide po redu
Obrazovanje brak djeca stan auto itd
A zo to trebaju godine
Kako one razmisljaju bog sami zna
Ako im je mladost jedina vrlina
Tesko njima posle
Dani brzo lete

Zara

04-02-2020 18:24h
@Ana
Nasmeja me.Vi zivite po redu,neprobudjeni u matrixu,a ko vam je rekao da tako treba da se zivi,vece patrijarhalnih staraca,Ne ulazeci,koliko je neukusno,u kojim godinama da te neko pita,zasto se ne udajes,i nemas dece,sreca i ispunjenje nije neki spisak,vec stvar volje i duha i inspiracije pojedinaca.Zbog uspeha te teorije,,jer tako treba,,vidimo ove dvojake i trojake zivote,sa nesrecnim resenjima,jer udovoljavaju sredini.Slazem se samo sa obrazovanjem,a ovo kao da je pisala domacica 50*ih koja greje rucak muzu,dok mu pere noge,iz filma..Stepford wives..

Ceca dzeljana

03-02-2020 21:38h
Ej bre da mi mene neki kaze dasam stara ja bi ga nacelavo.jasam se lepo isla kod ovi plasticari i nesam skolovala i nece nikoj dami kaze dasam stara .ja to lepo sve sredim kod doktor i plasticar, platim posteno i sebi i maloj anastaski svojo i snajke a za veljka mecovi kupim i sve lepo zivimo.voli vas vasa majka sve.

brak DJECA pa stan

04-02-2020 08:54h
tesko i tebi i tad i sad i sutra ...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: