i dalje su na meti tabloida

PRIČALO SE DA SE RAZVODE, A ONDA SU IZNENADILI POSTUPKOM: Glumica i njen suprug su OVAKO odgovorili na GLASINE!

0

Džulija Roberts i njen suprug Danijel Moder pojavili su se zajedno na večeri koji je organizovao njihov kolega i prijatelj Šon Pen.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako glumica na ovakve događaje uglavnom ide sama, strani mediji pišu da je ovog puta rešila da napravi presedan i to s dobrim razlogom.

 

Naime, već duže vreme spekuliše se da je par pred razvodom, pa su ovakav korak mnogi protumačili kao njihov odgovor na laži i neistine koje se plasiraju u javnosti.

 

foto: Profimedia

S druge strane su, pak, oni koji tvrde da su upravo ovim postupkom pokazali da im je brak zaista u krizi, pa se sada služe svim sredstvima kako bi zataškali istinu, a postoji mogućnost i da su odlučili da braku pruže još jednu šansu i izglade poljuljane odnose, te da se upravo zato trude da svaki trenutak provedu zajedno.

 

Ipak, glumica se ovim povodom još uvek nije oglašavala, a šta je od svih ovih teorija istina, ostaje da vidimo.

 

Podsećamo, Džulija i Danijel u braku su već 17 godina i imaju troje dece, a kako su strani mediji u proteklom periodu pisali, par je navodno odlučio da se razvede zbog svađe koja se dogodila za Džulijin rođendan, a koja je samo "kap koja je prelila čašu".

 

Prema rečima izvora bliskih paru, sve je kulminiralo tako što je Danijel isteran iz njihovog zajedničkog doma. Izvor je takođe naveo da je njihov brak godinama unazad na klimavim nogama, te da je Džulija na sve načine pokušavala da spase brak, ali da joj to ipak nije pošlo za rukom.

 

 

makonda-tracker