nikada više zajedno?

LJUBAV NEKADA NAJLEPŠEG PARA ODAVNO JE ZABORAVLJENA: Ona zrači u novoj trudnoći, on traži devojku preko interneta

1

Iako su mnogi pomislili da će se ovaj par pomiriti, šanse za to su neznatne. Ona čeka bebu sa drugim, a on traži sreću preko različitih aplikacija.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekada su Čening Tejtum i Džena Djuan Tejtum važili za jedan od najlepših parova u svetu poznatih, ali njihova ljubav i brak nisu uspeli da opstanu. Podsetimo, njih dvoje imaju ćerkicu Everli.

 

Tejtum je nakon razvoda od Džene potražio sreću u ljubavi sa pevačicom Džesi Džej, ali početkom decembra i tome je došao kraj, te su javno potvrdili da su se razišli.

 

Svojevremeno je Džena izjavila da je saznanje o tome da je Čening uplovio u vezu sa Džesi Džej bilo više nego bolno za nju, te da je bila sama, zatečena i sve to joj je jako teško palo.

 

Međutim, sada se situacija okrenula u Dženinu korist! Džena je u septembru obelodanila da čeka dete sa svojim partnerom Stivom Kazijem. Ona izgleda prelepo i zrači elegancijom i prefinjenošću. Ova trudnica se pojavila na događaju FOX Winter TCA 2020 u crvenom izdanju koje je "slutilo na radost".

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

S druge strane, popularni Tejtum ne uspeva da nađe devojku, te je pribegao merama kojima se služi i njegova koleginica Šeron Stoun. Naime, glumac se pridružio ekskluzivnoj Raya aplikaciji, namenjenoj povezivanju bogatih i slavnih.

 

"Nekoliko nedelja je bio na aplikaciji, jer želi ponovo da izlazi s nekim i ne stidi se toga. Ovu aplikaciju predložio mu je jedan prijatelj i on je prihvatio predlog jer nema šta da izgubi", ispričao je neimenovani izvor.

 

Oni koji su videli njegov profil otkrili su da je Tejtum u svom opisu napisao "Bio sam striper. Žao mi je", aludirajući na svoju najpoznatiju filmsku ulogu.
 

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker