šok

MANEKENKA OSULA PALJBU PO SUPRUGU NA TVITERU: Ovo tako liči na njega, zato nije dobar ni u čemu

0

Iako važe za jedan od najskladnijih parova u svetu slavnih, izgleda da nije uvek sve tako sjajno.

 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevač Džon Ledžend, koji je nedavno proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu, pozvao je na večeru svoje kolege iz muzičkog takmičenja The Voice: Blejka Šeltona, Gven Stefani i Keli Klarkson. Želeo je da ih ugosti u svom domu povodom finala popularnog takmičenja, a samo nekoliko sati pre nego što su oni stigli Ledžendova supruga Kristi Tajgen objavila je niz tvitova na ovu temu. Sudeći po njihovom sadržaju, večera verovatno nije protekla u dobroj atmosferi.

 

Nisam znala da je večeras finale. Džon je sve pozvao na večeru i stvarno sam besna jer nisam napravila večeru za finale. Bilo bi torte i još nečega. Ko ovo j****o radi??? Ne možeš da osvojiš The Voice i onda jedeš rebarca. Zvuči glupo, ali ovo tako liči na Džona. Ja sam uvek zadužena za zabavne i dodatne stvari, a on nema pojma koliko mi treba da isplaniram i u fazonu je Ne, u redu je, oni samo hoće večeru. Ali to je finale takmičenja?! Nemam ni kamion za sladoled. Ako mislite da je ovo glupo, kažite mi šta ste vi pravili kad su Blejk, Keli i Gven dolazili u vašu kuću — napisala je Krisi.

 

Manekenka je nastavila da piše na ovu temu i otkrila šta joj je suprug napisao u poruci.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Samo hoće da dođu i večeraju s nama, napisao je Džon. Ne očekuju od nas da ih zabavimo nečim komplikovanim. Niko ne želi samo da sedne i večerea. Nemamo ni tortu ni ništa. Zato nisi dobar ni u čemu — bila je surova Krisi.

 

Džon joj je ubrzo javno odgovorio da radi na tome da nađe neko rešenje i izvinio joj se što ju je iznervirao, a ona mu je napisala:

 

Hvala ti što radiš na tome u osam uveče, ali kao sve ostalo u tvom životu — sređeno je — napisala je manekenka.

 

Kako je kasnije otkrila, Džon je došao kući noseći tortu, a Krisi je već naručila pet torti.

 

Tajgenova je kasnije podelila fotografiju sa njihovim slavnim gostima, a za nju su svi pozirali nasmejani. Ipak, teško da je atmosfera bila prijatna nakon tirade tvitova...

 

 

makonda-tracker