šuška se

17 GODINA RAZLIKE IM NE SMETA: Zgodni glumac zaveo mladu koleginicu, internetom kruže snimci na kojima flertuju

3

Ona je osvojila ulogu u hit seriji, pažnju publike i medija širom sveta, navodno i srce slavnog glumca — a tek joj je 19 godina!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U Londonu je sinoć premijerno prikazana prva epizoda serije The Witcher, dugo iščekivanog ostvarenja kojem se posebno raduju fanovi čuvene video igre i knjige.

 

Glavna uloga pripala je Henriju Kavilu (36), a pored njega zapaženije uloge igraju Anja Čalotra i plavokosa mlada glumica Freja Alen (19).

 

 

Ova šarmantna Britanka iza sebe ima tek nekoliko uloga, ali je definitivno skrenula pažnju na sebe i pre nego što je publika stigla da pogleda njenu novu seriju.

 

Razlog nije samo činjenica da je dobro uradila posao, niti to što je prelepa, već glasine da je u vezi sa 17 godina starijim Henrijem Kavilom.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Par se još uvek nije oglašavao povodom ovih navoda, ali se na internetu mogu naći delovi intervjua koje su zajedno davali u okviru promocije serije i u kojima glumci flertuju.

 

Na sinoćnoj premijeri prve epizode serije, paparaci su ih fotografisali kako se grle — doduše, s još jednom koleginicom.

 

Kako podsećaju američki tabloidi, razlika u godinama neće biti važna u ovoj vezi, makar ne Kavilu, koji je svojevremeno bio s glumicom Tarom King, koja je imala 19 godina kad je on imao 33.

 

 

makonda-tracker