strašno

SVAŠTA JE URADIO DA BI SE OŽENIO DEVOJKOM OD 15 GODINA: Slavnog muzičara optužuju za ZLODELA koja su šokirala svet

0

Skandali u koje je upleteno njegovo ime samo se nižu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

52-godišnji američki r&b pevač Ar Keli proživljava neke od najtežih trenutaka u životu. Naime, optužen je za čitav niz seksualnih prestupa.

 

Optužbe ga terete za šokantnu lista nedela, a sve je započelo davnim slučajem iz 1994, kada je, navodno, falsifikovao dokumenta i davao mito kome je trebalo, kako bi se oženio tada 15-godišnjom Alajom (Aaliyah), poznatom reperkom koja je mlada preminula. On je u to vreme imao 27 godina,

 

Njih dvoje su se, uprkos njegovom trudu da falsifikuje dokumenta, razveli posle svega 6 meseci braka. Ovaj skandal bio je zataškan kada je Alaja poginula u avionskoj nesreći 2001. godine.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Ipak, sada je ta priča ponovo dospela u centar medijske pažnje, jer već godinama repera optužuju za seksualno zlostavljanje. Mnoge njegove žrtve progovorile su o detaljima odnosa sa njim.

 

Protiv pevača je podignuto na desetine optužnica za seksualno zlostavljanje i uzenmiravanje, a pripisuju mu se i zlodela poput snimanja seksa s maloletnicom, vođenja seks-kulta, pedofilije i posedovanja i snimanja dečje pornografije.

 

Pretpostavlja se da bi za sve navedeno mogao dobiti i do 30 godina zatvora.

 

 

makonda-tracker