ne liči na sebe

NEKADA JE BIO NAJPOŽELJNIJI NA SVETU: Glumca su poroci UNIŠTILI, danas je NEPREPOZNATLJIV!

4

U svojoj mladosti je bio smatran velikim seks-simbolom Holivuda, a za njim su uzdisale dame širom sveta

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni holivudski frajer Nik Nolti snimio je više od 50 filmova, a tri puta je bio nominovan za Oskara

 

U svojoj mladosti je bio smatran velikim seks-simbolom Holivuda, a za njim su uzdisale dame širom sveta. Ipak, od tada su prošle decenije, a Nolti više nije ono što je nekad bio. 

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Danas 78-godišnji glumac izgleda neprepoznatljivo. Duga seda brada, razbarušena kosa i ležerno odevanje transformisali su Nika, pa bi ga danas retko ko prepoznao iz prve.

 

Osim po svojim glumačkim ostvarenjima, Nolti je poznat i po turbulentnom privatnom životu koji su obeležile borbe sa zavisnošću i brojne propale ljubavne veze.

 

Sve je započelo još davne 1965. kada je bio uhapšen zbog falsifikovanja dokumenata. Zbog tog zločina dobio je čak 45 godina zatvora. Iako to zvuči zastrašujuće, glumac je uspe da se spasi od odsluživanja kazne, jer je presuda na kraju bila odbačena.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Mnogo kasnije, 2002. godine, Nolti je uhapšen zbog sumnje da je vozio pijan u Malibuu. Tri dana nakon hapšenja prijavio se u kliniku za savetovanje. Krvni nalazi pokazali su da je bio pod uticajem droge koja se obično koristi za silovanje, a glumac je oštro opovrgnuo da ga je iko ikada silovao.

 

Ni na ljubavnom planu nije mu bilo dosadno, pa se ženio čak četiri puta, a ima i dvoje dece.

 

Inače, Nolti je nekoliko puta bio proglašen najpoželjnijim muškarcem sveta, a čini se da danas živi mirnim životom bez poroka.

 

 

 

makonda-tracker