drama

"LJUBAV SMO VODILI MANJE OD TRI PUTA GODIŠNJE": Slavna glumica uputila užasne optužbe na račun oca svoje ćerkice, pa čak i za INCEST

5

Slavna holivudska glumica Hale Beri zaprepastila je svet vrlo ozbiljnim optužbama na račun svog bivšeg partnera Gabrijela Obrija, sa kojim je bila 5 godina.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, Hale je Gabrijela optužila za zlostavljanje, incest i rasizam. Iako je od čitave ljubavne istorije prošlo skoro 10 godina, neki od najšokantnijih detalja tek sad su isplivali u javnost.

 

Njihova veza počela je 2005. godine, a imaju i ćerku Nalu. Od 2011. njih dvoje se sude; najpre, oboje su želeli starateljstvo nad ćerkom, ali je glumica htela da se preseli u Francusku, gde je živeo njen momak Olivije Martinez

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Sud je odbio glumičine zahteve, a nakon svega dve nedelje od te presude, Obri i Martinez su završili u bolnici zbog povreda koje su jedan drugom naneli tokom tuče. Fotografije su završile u medijima i bile su užasne, a njih dvojica su dobili zabranu prilaza jedan drugom.

 

Ipak, tek posle toga je krenula priča puna sočnih i šokantnih detalja...

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

foto: Profimedia

Hale Beri je tužila Obrija za zlostavljanje. Nakon toga, rekla je na sudu da je on patio od anksiooznosti i depresije, te da je imao mentalnih problema.

 

Dalje je govorila da je odbijao da posećuje psihoterapeuta, ali da ju je uporedo kritikovao, govorio da ne izgleda lepo, što je nju uništavalo.

 

Beri je izjavila i da je njihov seksualni život nestao nakon 6 meseci veze, a posle godina vodili su ljubav manje od tri puta godišnje.

 

Glumica je potom izjavila da je Obri imao incestuoznu vezu sa rođakom, zbog čega navodno ima silne traume. Optužila ga je da je rasista i da nije hteo da prizna da njihova ćerka ima afroameričke korene.

 

Dogovor su sklopili tek 2012. godine, a ona se kasnije verila sa Martinezom, pa rodila drugo dete. Međutim, posle dve godine je i toj ljubavi došao kraj.

 

 

 

 

makonda-tracker