verovali ili ne

BURNIH 48 SATI U ŽIVOTU POZNATOG PEVAČA: Slavio što je izašao iz zatvora, pa ponovo uhapšen

0

Dani kada je bio cenjena muzička zvezda i vodio pod ruku prelepu Kejt Mos očigledno su davno iza njega.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanski pevač Pit Doerti (40), bivši frontmen bendova Libertines i Babyshambles, ponovo je lišen slobode u Parizu!

 

Slavni pevač u petak je uhapšen zbog toga što je kupio dva grama kokaina u prestonici Francuske, a nakon što je pušten iz pritvora, otišao je — gde drugo — u bar da proslavi svoju slobodu. Tokom slavlja se potukao s jednim tinejdžerom, zbog čega je ponovo lišen slobode.

 

Pit Doerti proslavio se devedesetih godina, a češće je u medijima bio zbog svog privatnog života nego zbog muzike. Najpoznatiji je po tome što je godinama bio u komplikovanoj i burnoj vezi s Kejt Mos, s kojom je čak bio i veren, a bio je u vezama i s rumunsko-kanadskom manekenkom Irinom Lazareanu i pevačicom Lisom Muriš. Medijima je uvek bio zanimljiv i njegov blizak odnos s pokojnom Ejmi Vajnhaus, ali je pevačica insistirala da su Pit i ona samo prijatelji.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Ovo nije prvi put da slavni Britanac ima probleme sa zakonom: ranije je hapšen jer je upravljao automobilom pod dejstvom opijata, ukrao automobil, vozio bez validne dozvole, sukoba s filmadžijom Maksom Karlišom, a više puta je završavao i na odsluženju zatvorske kazne i u rehabilitacionim centrima.

 

 

makonda-tracker