ŠTA MU SE DOGODILO?

SVI SE PITAJU ISTO — ŠTA MU JE S LICEM?! Monika i Čendler ponovo zagrljeni, ali fanovi su JEDVA prepoznali slavnog glumca (FOTO)

1

Kortni Koks i Metju Peri su, kao i ostali iz serije Prijatelji, ostali ostali veoma bliski i godinama nakon završetka snimanja serije.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Glavna šestorka iz serije Prijatelji često se viđa i druži, a Kortni Koks otkrila nam je juče na svom profilu na Instagramu da je izašla na ručak s Metjuom Perijem, s kojim je glumila par u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena.


Pogodite s kim sam danas ručala... ZNAM! Da li bih MOGLA da budem srećnija? — napisala je Kortni pored selfija za koji je pozirala s Perijem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on


Njihove koleginice iz serije Dženifer Aniston i Lisa Kudrou prokomentarisale su fotografiju, a Dženifer je napisala: Meti! Volim vas, ljudi.


Ipak, veliki broj komentara odnosi se na to da Metju više ne liči na starog sebe — pitaju se šta mu se dogodilo s licem, ističu da on uopšte više ne izgleda kao čovek kog vole i pamte i izražavaju sumnju da je išao pod nož.


Jeste li ga vi prepoznali?

 

 

makonda-tracker