još jedan skandal

PRLJAVI PLES S MAMINIM DEČKOM: Kris Džener nije prećutala nakon što je svet obišao snimak na kojem Kajli zavodljivo igra s njenim dragim

0

Najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener na jednom koncertu je plesala na previše slobodan način s Korijem Gemblom, dečkom svoje majke.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Štaviše, američki mediji nazvali su ples Kajli Džener (22) i Korija Gembla (38) na koncertu Džeja Balvina prljavim plesom!

 

Nakon što su mediji preneli detalje lošeg odnosa njenog dragog s njenim ćerkama Kloi (35) i Kortni (35) Kardašijan, Kris (63) je sada navodno oduševljena što je neko od njene dece blizak s Korijem. On je, navodno, bio u društvu Kajli kako bi brinuo o njoj i njenim prijateljima.

 

foto: Profimedia

Kris misli da je snimak Kajli i Korija apsolutno urnebesan. Misli da je to jako smešno i obradovalo ju je što se njena ćerka tako dobro slaže s njenim dečkom — istakao je za Hollywood Life izvor blizak Dženerovoj.


Između Korija i Kajli nema ništa više osim toga što su se dobro proveli na koncertu. Oni se ophode prijateljski jedno prema drugom i sve je to bezazleno — zaključio je izvor.

 

foto: Profimedia

Drugi izvor dodao je da je Gembl dugo radio u obezbeđenju, pa je njegov zadatak te večeri bio da pripazi da se Kajli i njenim prijateljima ništa ne dogodi, a ne da se zabavlja.

 

 

makonda-tracker