hrabra žena

BILA JE ČETRNAESTO DETE U PORODICI, ALI SE IZBORILA ZA SVOJE MESTO: Životna priča Selin Dion je mnoge ganula i navela na razmišljanje!

0

Pevačica se pre tri godine suočila sa velikim gubitkom, ali se sada oseća dobro. 

 

foto: Profimedia

U školi su stvari bile mnogo gore: nespretna devojčica u staroj odeći, sa krivim zubima i divljom kosom, često je ismevana i vređana. Sapasila ju je muzika koju je obožavala.

 

Jedan Selinin brat je predao snimak na kojem Selin peva i to producentu Reneu Anželilu. Isprva on nije odgovarao, ali brat nije odustajao i pozvao je Renea kući, bukvalno "proseći" obećanje da će preslušati snimak.

 

Tu je došlo do prekretnice u Selininom životu: čim je producent stavio kasetu u kasetofon, odmah je shvatio da je pronašao izvođača o kome je sanjao. Nije ni sumnjao: ona je nova zvezda. Ali lokalne izdavačke kuće nisu delile njegov entuzijazam.

 

Tada je Rene stavio hipoteku na svoju kuću i izdao disk o svom trošku. Tako je mlada Selin Dion doživela slavu: pod strogim vođstvom Anželila, pevačica sa čarobnim glasom je osvojila svet.

 

Nakon nekog vremena pevačica i producent su shvatili da se vole. Oni su zvanično započeli vezu 1987. godine, a 1994. godine su se venčali u katedrali Notre Dam u Montrealu.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker