TUŽNO

NEŽNA PORUKA BILA JE NJIHOV OPROŠTAJ: Selin Dion otkrila detalje razgovora za koji nije NI SLUTILA da će biti POSLEDNJI sa NJENIM MUŽEM!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

sara

09-10-2019 09:40h
pratila sam njihov rad i ljubav
sve je idilicno i stvarno i nestvarno
a oprostaj od renea i sama sam tuzno dozivela, jer sam moju ljuba veliku, mog supruga izgubila rano i ostala sa detetom od 3 godine
nisam se udala, jer ljubavi velike samo se jednom javljaju, a pokusaji novi jos vise bole i vredaju rane nevidljive

ara

09-10-2019 09:46h
pevacica glasa maestralnog, veliki borac za svoju decu i muza, a njihova ljubav je bila ko najlepsi leptir sto leprsa, prosto nisi mogao da to ne osetis
da mi je u komsiluku, ja bih joj pravila krompirak, sarme, sataras,grah, spagete i razna slana jela, od koje bi se oporavila, a ovako smuti ovaj il onaj... nista bez domace bogate kuhinje sa domacim lebom

Walk it off

12-10-2019 17:59h
Sad cu da zvucim kao neosetljiva vestica... Meni jedna stvar nije jasna. Udala se za coveka 26 godina starijeg od sebe. Mogao je otac da joj bude. A roditelji nas napustaju kada smo tu negde u 40-tim, mozda u 50-tim.
On je umro u 73-coj, kada je ona imala 47 godina.
Kad se udas za vrsnjaka, ne zna se ko ce prvi da otputuje. Medjutim kod velike razlike u godinama ide redom, sto se kaze. Ne samo da ide redom, nego je sigurno da ce on umreti na pola puta... OK, ako se kao balavica vadila na ljubav, do 46-te je imala kad da razmisli. Njen izbor partnera joj je garantovao da nece ostariti zajedno. Ili je mislila da ce on doziveti stotu?
Lako je naci partnera i zapocinjati novi zivot kada si mlad. Sve je lako kad si mlad... Ali kada se prevali 40-ta, 45-ta, 50-ta... Svet se gleda drugacijim ocima. Samoca u 50-tim je duboka, u 20-tim je privremena.
Sta hocu da kazem? Odabirom Renea, Selin je odabrala ovo kroz sta sada prolazi. Nije bilo sanse da muz koji je stariji od nje 26 godina ostane sa njiom do njenih zlatnih godina. Znaci za ocekivati je bilo da ce biti udovica.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: