svi su se iznenadili

JESTE LI MOŽDA SRELI OSRAMOĆENOG OSKAROVCA? Kevin Spejsi u Beogradu!

2

Ako ste trenutno u centru grada, možda imate priliku da naletite na jednog od najvećih holivudskih glumaca današnjice ― Kevina Spejsija!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudski velikan danas je posetio Narodno pozorište, a navodno je bio izuzetno ljubazan i prijatan, a ubrzo se uputio i u šetnju prestoničkim ulicama.

 

Kako saznaje Žena, jednostavno je ušetao u pozorište, i predstavio se na portirnici. Kada su radnici uprave sišli, nisu mogli da veruju koga vide. Lepo se pozdravio sa svima, a onda je poželeo da odgleda deo probe koja je bila u toku. Odgledao je probu predstave San letnje noći, ponovo se sa svima pozdravio i otišao dalje, navodno.

 

U Beogradu se, piše ovaj portal, obreo u strogoj tajnosti kako bi snimio seriju, premda nije poznato o kom ostvarenju je reč.

 

 

Ono što je izvesno jeste da je ovo prvi projekat na kome je angažovan još od optužbi za seksualno zlostavljanje pre dve godine. Podsetimo, Spejsi je tada je optužen da je seksualno zlostavljao tinejdžera u jednom baru u Nantaketu 2016. godine. Međutim, optužbe za ovaj napad su ubrzo odbačene.

 

One su inače usledile nakon što je i glumac Entoni Rep izneo tvrdnje da ga je Spejsi seksualno napastvovao 1986, kada je ovaj imao 14 godina. Posle repove strane priče, oglasio i sam Kevin, koji je tada imao 26, istakavši da je to bilo pre 30 godina, da se ne seća tog susreta, ali da mu duguje najiskrenije izvinjenje ako je ono što je ispričao istina.

 

Spejsi je iskoristio te optužbe i da se konačno u javnosti deklariše kao homoseksualac.

 

 Ova priča me je ohrabrila da se pozabavim i drugim stvarima u mom životu. Znam da o meni kruže razne priče i da su one bile potpaljene time što sam uvek jako štitio svoj privatni život. Kao što oni koji su mi najbliži znaju u životu sam bio u vezeme i sa muškarcima i ženama, a sada biram da živim kao gej muškarac. Želim da se nosim s tim iskreno i otvoreno i to počinje sa preispitivanjem sopstvenog ponašanja ―rekao je tada glumac.

 

 

makonda-tracker