MEMOARI

ČUVENA PLAVUŠA ZAPREPASTILA SVET: Sa njima je delila drogu, a onda joj je Dejvid Bouvi ovako zahvalio...

0

Debi Heri ispisala je veliki deo muzičke istorije sa kultnom pop-rok grupom Blondi, a danas priznaje kako je u prošlosti smatrala da je heroin bio bolji od seksa i kako joj je on bio glavna vodilja u danima slave.

Debi Heri
Debi Herifoto: Profimedia

Upravo će to biti jedna od tema njenih memoara, koji će svetlost dana ugledati već ove nedelje, a u kojima 74-godišnja Debi tvrdi da je slava za nju bila poput seksa, ali da ništa nije bilo bolje od heroina, s kojim je eksperimentisala tokom 70-ih godina, piše Daily Mail.

 

"U ljubavi sa ljubavlju" naziv je memoara u kojima ćemo moći čitati sve o vremenima u kojima je Debi drogu delila sa još jednim ikonama muzike, Igijem Popom i Dejvidom Bouvijem.

 

 

Heroin sam počela da uzimam u društvu i nisam ga smatrala opasnim, tada nije bilo toliko informacija i klinike za odvikavanje nisu upozoravale na sve opasnosti kao što je to danas. Ali, zapravo ne žalim zbog toga, možda se ponekad samo osećam glupo. To se tada dogodilo i da sam sada mlađa, uzimala bih opijate da vidim kakvi su. Avanturističkog sam duha i znatiželjnog uma", izjavila je Debi.

Debi je opisala i događaje iz noći kada je preminuo glavni diler Igija Popa i Bouvija, te kada su njih troje zajedno podelili gram kokaina koji je ona imala kod sebe. Dejvid joj je na tome zahvalio izvadivši polni organ iz pantalona pred njom, što joj nije previše smetalo...

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker