tužna majka

OKRENULI SU SE SAJENTOLOGIJI, ALI NUDI IM SVOJU BEZUSLOVNU LJUBAV: Nikol Kidman žudi da obnovi kontakt sa decom iz braka sa Tomom Kruzom

0

Smatra da je njena roditeljska dužnost da im pokaže svu ljubav.

Nikol Kidman
Nikol Kidmanfoto: Profimedia

Nikol Kidman pokušava da uspostavi normalan odnos sa decom koju je usvojila u braku sa Tomom Kruzom, nakon što ih je izgubila zbog sajentologije.

 

Naime, glumica sa decom Izabelom (26) i Konorom (24) skoro nikako ne komunicira otkako su se posvetili religiji kao njihov otac Tom Kruz.

 

52-godišnja glumica rekla je za The Sun:

Majčinstvo je putovanje. Biće uspona i padova kada ste mama. Ono što detetu treba jeste ljubav. Oni su napravili izbor i okrenuli se sajentologiji. Naš je posao kao roditelja da im pružimo bezuslovnu ljubav. 

Nikol Kidman
Nikol Kidmanfoto: Profimedia

Kružili su tračevi da je Nikol bilo zabranjeno da prisustvuje venčanju svog sina sa Silvijom, takođe pripadnicom Sajentološke crkve.

 

Nikol je danas udata za Kita Urbana, a imaju ćerke Sandej Rouz i Fejt Margaret. Nedavno je priznala da se za Toma udala premlada.

Zaista sam bila mlada. Kada pogledam unazad, pomislim - šta se desilo? Ipak, imala sam dvoje dece do 27. godine i bila udata 4 godine. To je ono što sam htela.I was so young. I look back now and I’m like “What?” I had two kids by the time I was 27 and I’d been married for four years. But that’s what I wanted,’ she said.

 

makonda-tracker