strašne uspomene

DEVOJKE LUDE ZA NJIM, A ON PRIZNAJE DA IMA VELIKI PROBLEM: Nakon što je prvu ljubav izgubio u TRAGIČNOJ NEZGODI, sin Klinta Istvuda privatnost krije od svih...

0

Skot Istvud postaje sve popularniji, ali o ljubavnom i privatnom životu ne govori zbog dobrog razloga.

Skot Istvud
Skot Istvudfoto: Profimedia

33-godišnji glumac Skot Istvud karijeru je započeo kao model.

Ipak, ubrzo je uspešno zaplivao glumačkim vodama, što ne čudi kada znate da mu je otac legendarni holivudski glumac i reditelj Klint Istvud.

 

Kad ne glumi, atraktivni Skot najviše vremena provodi bez majice, na oduševljenje brojnih njegovih obožavateljki.

 

 

Omiljena destinacija svakako mu je plaža na kojoj ga fotografi često uhvate kako igra odbojku ili samo uživa u društvu atraktivnih devojaka. Ipak, glumac intimu skriva kao zmija noge, pa niko i ne zna ima li trenutno devojku.

 

Postoji i opravdani razlog zbog kog ne priča o svom ljubavnom životu, a on uključuje njegovu tragično preminulu devojku i prvu ljubav Džuel Brengman...

 

Detalji ove tragedije na sledećoj strani.

Skot Istvud
Skot Istvudfoto: Profimedia

Izgubio sam prijatelje i pre. I to neke velike prijatelje. No, nikada pre toga nisam izgubio nekoga s kim sam bio toliko intiman. Možda zbog toga danas imam problem sa dejtovima i vezama", ispričao je Skot u intervjuu za GQ 2016. godine.

Podsetimo, 26-godišnji model i trener gimnastike tog se kobnog dana vozila iz San Dijega u Los Anđeles nakon što je gotovo celi dan provela na jednom modnom snimanju, a tom je prilikom unajmila automobil koji je imao neispravne vazdušne jastuke. On se u jednom trenutku iznenada otvorio prejakom brzinom, a metalni šrapnel nesrećnoj devojci se zabio u vrat.

 

Njen otac je uložio tužbu protiv proizvođača automobila, japanskog proizvođača vazdušnih jastuka, te firme koja iznajmljuje automobile, što je bila jedna od najvećih presuda automobilskoj industriji u Americi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scott Eastwood (@scotteastwood) on

Moj se život momentalno promenio. Nisam mogao da dišem, samo sam se srušio na pod kad su mi javili da moje kćeri više nema", otkrio je u jednom intervjuu iz 2015. godine njen otac, koji se raspričao i o tome kako je bio jako ljut i razočaran Skotovim ponašanjem nakon njene smrti.

Bio sam besan što je ćutao. Brojni njeni prijatelji dugo su putovali s raznih krajeva sveta kako bi izrazili saučešće i saosećanje s mojom boli, od njega nije bilo ni cveća. Nikada nisam odobrio niti jedan intervju koji je dao vezan za moju ćerku, ali oprostio sam mu, više nisam ljut", otkrio je on.

Svi se drukčije nosimo s tugom. I on je tada bio dete, ali da mi se obratio, mogao sam mu pomoći. Možda nije ni znao kako da se nosi s tim. Nazvao me dve godine kasnije i više puta se izvinio. Rekao je kako sve do tada nije našao prave reči za mene", zaključio je neutešni otac.

makonda-tracker